sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Me ollaan muutettu maalle! Pennut 5 viikkoa

Me ollaan nyt muutettu "maalle" ja jätetty kaupungin pölyt taaksemme. No ei me kovin kaukana kotoa olla, Kellokoskella (Järvenpään pohjoispuolella), mutta nyt pennuilla on tilaa temmeltää niin sisällä kuin ulkonakin. Samalla pennut ovat saaneet kaksi uutta suojelijaa, kun airikset Paavo ja Barbie ovat päässeet pentujen vahdeiksi. Ja kyllähän 9 pennussa vahdittavaa onkin! Daisy on hyväksynyt Paavon ja Barbien erittäin hyvin omaan laumaansa.

Kulunut viikko on mennyt koko ajan uusia asioita opetellen. Kiinteä ruoka maistuu pennuille yhä paremmin ja Daisy osaa ottaa jo omaa aikaa. Kynsiä on taas leikattu huima tassumäärä ja toinen matokuuri annettu. Perjantaina oli ensimmäisen automatkan vuoro ja kaikki (!!!) pennut matkustivat ihan hiiren hiljaa autossa. Ensimmäisellä ulkoilukerralla oltiin vielä ihmeissään kaikesta ja ruoholla kävely oli ihmeellistä. Toinen kerta sujui jo paljon vauhdikkaammin, joten näillä keleillä pennut käyvät vain sisällä nukkumassa ja muuten oleillaan mahdollisimman paljon ulkona.

Tänään lauantaina on käynyt paljon vieraita ja muutama ulkopuolinen koiravieraskin. Esko-skotti oli ihan myyty pentuihin ja se olisi mielellään jäänyt myös pentuvahdiksi Kellokoskelle. Kukapa pienistä söpöistä pennuista ei pitäisi ;)

Pentujen kastajaisia vietettiin eilen perjantaina ja nyt on aika julkaista jokaisesta pennusta "muotokuva" ja kutsumanimi. Viralliset rekisteröintinimet odottakoon vielä hetken julkaisua ;)Saammeko esitellä, High Voltages Rock-pennut 5 viikkoa vanhoina (ja täytyyhän Rock-pennuilla olla myös Rock tähtien nimet!):

Kaikki kuvat copyright Marika Järvinen.
Punainen tyttö aka Dolly (Parton)
Musta tyttö aka Madge (Madonna)
Vihreä tyttö aka Tina (Turner)

Keltainen tyttö aka Bonnie (Tyler)

Punainen poika aka Pomo (Bruce Springsteen, ja kyllä on myös lauman johtaja)
Musta poika aka Andy (Mc Coy)

Violetti poika aka Lisko
Tähän poikaan sopii hyvin sanonta:
I am the Lizard King, I can do anything!
Keltainen poika aka Ozzy (Osbourne)

Vihreä poika aka Mike (Monroe)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti